Ontbijten & High tea & Hygge

Fieneke Koffie & Theehuis heeft het unieke Britse concept van High Tea in Balen geïntroduceerd. Dit brengt uw thee-ervaring meteen op een heel wat hoger niveau. Maar ook voor een ontbijtje kunt u bij ons terecht. Meteen een goede start van de dag!

 

Ontbijt

’s Ochtends moet men eten als een keizer, zegt men wel eens. Het ontbijt zou de belangrijkste maaltijd van de dag zijn. Dat geloven wij graag! Daarom bieden wij u met onze ontbijtformule graag een goed begin van uw dag aan. Ons heerlijk ontbijt, met zelf gebakken broodjes, koffiekoeken en gebak is zeker een aanrader. Hiervoor betaalt u slechts 9 euro per persoon. Voor 1 euro extra krijgt u daar ook nog een eitje bij. Hiervoor vragen we wel om dit via reservatie op voorhand te laten weten. Maak van uw ontbijt een feestelijke gebeurtenis en vraag er een glaasje cava bij! Dit krijgt u al voor 4 euro extra.

High Tea

Daarnaast introduceren we met Fieneke Koffie & Theehuis ook graag het aloude Britse concept van de High Tea. Een heerlijk verwen moment met zowel zoetige als hartige hapjes in een aangepaste stijl. Wij bieden u een mooi aangeklede tafel aan met mooi servies. Wij vergelijken het graag met een uitgebreide vieruurtje koffie en thee zit hierbij inbegrepen Hiervoor dient u wel zeker één week op voorhand te reserveren. Dit kan voor 15.00€ per persoon.

Hygge

Hygge komt uit het Deens en is een interpretatie van gezelligheid creëeren. Wij trachten dan ook met dit arragement om die gezelligheid uit te spelen. Jouw als klant helemaal thuis te doen voelen en dit met een assortiment van hapjes. U mag zich bij een hygge verwachten aan een gezellige tafel of picknick met een aantal hapjes, zowel zoete als hartige en 2 drankjes inclusief. Dit alles wordt u voorgesteld aan 15€ per persoon. 

Uw mening telt

Benieuwd hoe onze gasten dit ervaren hebben, of wilt u zelf uw ervaringen achterlaten? Bekijk dan zeker eens ons gastenboek.

Back to Top