Heerlijk genieten bij Fieneke Koffie & Theehuis

Bij Fieneke Koffie & Theehuis in Balen verwennen we u graag met de heerlijkste soorten thee en koffie, maar ook met lekker verse gebakjes!

Soorten koffie en thee

Een drukke dag op het werk, een gezellige dag met vrienden of familie of een welverdiende koffiepauze? Spring gerust eens binnen in ons theehuis, want er is altijd wel een goede reden om even te genieten van een kopje koffie of thee. Kom heerlijk tot rust, binnen of op ons gezellige terras. We hebben voor ieder wat wils in huis. Zowel voor thee als voor koffie hebben we vele verschillende soorten ter beschikking. Zo proeft u telkens iets nieuws! Benieuwd wat onze gasten van onze koffie vonden? Lees dan even hun reacties in het gastenboek, of laat zelf iets achter!

Kom zeker elke maand ook eens kijken naar onze nieuwste creatie

  • Koffie van de maand: café glaçe caramel 3.50€                                   
  • Thee van de maand: CHAI iced tea 2.50€                                        

Gebakjes

Bij koffie of thee hoort natuurlijk een lekkere versnapering. Dat treft, want Fieneke Koffie & Theehuis bakt iedere dag verse taarten en gebakjes op ambachtelijke wijze. Daarbij smaakt uw tas thee of koffie dubbel zo goed! Echte zoetebekken zullen dus wel aan hun trekken komen bij ons, maar ook wie het liever niet te zoet heeft, hebben wij vanalles te bieden. Zo serveren wij ook heerlijke ontbijtjes, en hebben we een uniek concept van “High Tea”.

Contact opnemen

Aarzel niet bij vragen of reservaties contact met ons op te nemen. Of spring gerust eens binnen in ons koffiehuis in Balen!

Back to Top